Trevligt Musikbesök

Tjena mittbena 🙂
Igår fick jag trevligt musikbesök av min gode vän och musikerkollega @janneslowhandmalmenlid från Kalldrag. Mycket skoj och avkopplande att kunna spela lite tillsammans. Ser redan fram emot när nästa tillfälle för musikbesök ges. Idag har jag redigerat lite av det vi gjorde igår och så småningom blir det nog något skoj av det hela, vem vet? Visserligen bara inspelat med iphone men man tager det man haver, sade Kajsa Varg.

På tal om skoj och avkopplande (i alla fall att se på) så har grannen just fått ett hus. Nuförtiden kommer de på trailer minsann och det var ett ganska stort ekipage! Tur med vädret har dom också.

Fredag igen, vilket är skönt för det känns som att det varit något hela veckan faktiskt så om några timmar blir det äntligen helg. Vi har även införskaffat några nya tavlor och det ska bli jätteroligt att få upp några färgklickar i bostaden. Det har ju varit lite halvsvårt när man bor i husvagn. Vi måste tänka noga och använda mycket försiktiga uppsättningsanordningar men det ska nog gå bra. Ha det så gott alla och Sååå…

Trevlig Helg!

Visningar: 35

Dela inlägget?

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!