Vårsolen tittar in genom fönstret där rullgardinen delvis är neddragen för att hålla temperaturen så där lagom. Det är skönt med fredag. Väntar också med spänning på posten, som ju borde komma idag – eftersom det är FREDAG. Det är väl varannandags-utdelning så förhoppningsvis dyker det DÄR brevet upp idag…

Historien

Ja vad kan det vara då?? Jo minsann, innan jag blev sjuklig hade jag på mitt arbete, som för övrigt innebar att ofta vara kontaktbar dygnet runt, ett telefonnummer som jag använde även privat. Då numret stängdes har jag förgäves försökt få fatt i numret igen då jag av olika anledningar behöver det. Otaliga påringningar till kundtjänst hos operatören ifråga (som börjar på T och slutar med A) har endast slutat med att jag uppmanats återkomma ett nytt datum längre fram, eftersom det har legat reserverat. I kassaskåps-sekretess-säkra Sweden kan man såklart inte få reda på VILKET företag som reserverat numret. Bara att återkomma nästa datum. Under tiden har jag ringt telefonnumret kontinuerligt – för att bara få höra meddelandet “Numret är inte i bruk” suck och stön.

YES!

Senaste datumet för ny kontakt med kundtjänst (i mars) resulterade i det fantastiska beskedet att det inte längre var reserverat! Yippie…nja “Du förstår att det ligger liksom i cyberspace nu och det går inte att reservera alls”…Nämen? “Ja tyvärr är det nog så att det ligger i någon butik som kontantkort och väntar på att bli köpt”…

Allvarligt talat…bara att fortsätta ringa och se om nån svarar då…Kanske jag kan köpa det av denne Någon?
Härom veckan så plötsligt en dag SVARAR en röst på andra sidan, men på ett företag. Numret var alltså nu både reserverat och i bruk så jag tänkte nu är det väl helkört då. Jag drog hela min historia hos växeltelefonisten som var både oerhört hjälpsam och förstående och döm om både min förvåning och lycka…! Utan omsvep har de nu gjort en överlåtelse av telefonnumret så jag har nu alltså efter 18 sorger och femtioelva bedrövelser fått DET ÅTER!

Ja det var ju en lång utläggning, sorry för det, men jag var bara tvungen.

Trevlig Helg!!

Visningar: 22

Dela inlägget?

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!