Hello från mig
Veranda
Hänger tvätt i vårsolen

Glad Fredag och vår i luften! Hello från mig här uppe på berget och det är så att man till och med kan hänga ut tvätten i vårsolen. Den kan förmodligen också blir torr. Björkarna börjar faktiskt ha musöron idag tycker jag mig se här från min plats inne på kontoret.

Jag har just färdigställt och uppdaterat min sida om Tinnitus – min ständiga dark Passenger. Titta gärna in på den! Ni som också som jag har TT kanske faktiskt kan få några tips.

Canvastavla Indian Dödskalle
Canvastavla Uggla
Bollar, Boll i mun, jättesupergoooda bollar, smaskens

Canvastavlor & Bollar

Den här veckan har vi satt upp några nya införskaffade Canvastavlor och såna gillar vi skarpt! Jag har också hunnit med att få smaka på “jättesupergoooda-bollar” som Emil och Emma gjort. Ni vet, såna som förr egentligen hette nåt annat, men dom här var riktigt Smaskens!

LIVEInspelningar

Jag ska så snart jag hinner också försöka få till några nya “Liveinspelningar” här hemma som jag lägger upp på min videosida här på siten och även på Youtube så klart. Håller parallellt på att planera för ett nytt album, men det får ta den tid det tar helt enkelt. Jag inser att det inte är någon idé att ha bråttom utan bättre försöka få till det så bra det går förstås.

Backtracks och Taylor Guitar
Canvastavla med Goldtop
Canvastavla med Kött

BACKTRACKS

Pysslar annars åter mycket med Backing Tracks och det är verkligen så roligt, utvecklande och avkopplande.
Det känns ju bara såå skoj att spela till dem när man får till det så det svänger riktigt. Särskilt när det är glad fredag och vår i luften!

Försöker verkligen numera också att inte överarbeta dem utan kör ganska basic med bas och trummor. Antingen åker det sen med nåt piano eller nån av mina mina synthfavoriter t.ex. “Vintage strings” som är en schysst plugin i Cubase (tycker jag iaf). Då blir spåren perfekta att ha på gigen tillsammans med egen sång och en uppmickad akustisk, eller varför inte Goldtopen inkopplad till min Sunburst Fender Blues Junior.

ULF Lundell i spellistan

Har idag utökat spellistan med två gamla Lundell items: “Rom i Regnet” samt “Kärleken Förde Oss Samman” som jag är oerhört nöjd med och de kommer redan på de tre i närtid inplanerade spelningarna, att vara med i spellistorna. Det känns som att Uffe Lundell kommer vara en av mina favoriter att spela fortsättningsvis.

Den 21-22 maj spelar jag på Husmässan vid Arlanda hos en av mina Partners, inga mindre än Borohus! Välkomna dit vet jag! Går man i hustankar är det ju ett ypperligt tillfälle att både se fina modeller på kåkar men också att lyssna på Svenne Wedin kanske 🙂 Husmässan ligger på höger sida parallellt med rakan innan Arlanda Flygplats.
Den 18 juni är jag bokad på midsommarfest hos Karin och Co. borta i Hallstahammar.

Jag är jättetaggad!

Famous Grouse
Les Paul Standard

Som sagt, skål med en Famous Grouse och med blicken riktad mot Les Paul Standard på Canvas, Glad Fredag och vår i luften! Ni får ha en så himmelens bra helg, för det tänkte jag också ha!

Hej hej! Vi hörs igen!

Visningar: 46

Dela inlägget?

Categories:

Tags:

2 Responses

 1. Fredag13/5 Tjena på Er, sitter och väntar på att vår cittra blir servad och uppdaterad mot Frankrike hos min kompis Rahmberg som äger Örebro Automobil Affär i Örebro, de har varit kungliga hovleverantörer sedan 1953 av Gustaf Vl Adolf, han är också musiker med rocka billity som favomusik, tar några timmar. Sedan hem och klippa gräset med de andra gubbarna ( premiär) och sedan några pilsner, var och kollade pumpen i går blivit sämre vad gäller flimmer sedan sist, men vi tänker positivt, ta hand om Er vi hörs.
  Tobbe

  • Hej Tobbe! Skönt att få bilen servad och särskilt av såna celebriteter!

   Här utanför har också gräset börjat ta fart, men det är inte mitt ansvar längre. Men kanske en pilsner, eller snarare en IPA som ju är min favorit.

   Rockabilly svänger det ju om! Tror inte jag kan spela sånt dock. Har däremot gjort klart bl.a. ett bakgrundsspår på en Pugh-låt! Blir ju orolig när du säger att flimret blivit sämre, det måste väl gå att bättra på hoppas jag!!

   Skål och ha en fin fredag, kramar från Ingarö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!