Hej från Svenne Wedin och vinkar som Silvia
Movie Maker med allt från Marley & Fogerty till Pugh

Från Bob Marley & John Fogerty till Pugh! Hej allihopa! Ännu en härlig fredag och jag läser av 17 grader på termometern. Ute alltså, så det kanske till slut ordnar upp sig?

Nåja, man ska inte hoppa över ån innan man har sett en ko på isen eller vad man brukar säga…Man ska inte skåda given hund i glashus?

Tre nya Backing Tracks

Denna vecka har det faktiskt blivit hela tre nya Backing Tracks slutförda. Jag har ju envisats med att säga “Backtracks”, men har fått en tillrättavisning av expertis på det utrikes ifrån kommande uttrycket. Jätteroligt att det finns dom som tittar på det man gör. Man kan ju i och för sig även säga bakgrundsspår, men jag gillar det där med Backing Tracks. Låter liksom lite större 😉

Nåja, 3 nya backingtracks alltså. Jag är dessutom så konstig så att jag använder den gamla stenålders Windows Movie Maker på laptopen när jag sen spelar. Men det funkar för mig.

Spridning

Det känns som att det är en ganska bra spridning mellan dessa tre spår! Från Bob Marley och John Fogerty till Pugh Rogefeldt! Coming In From The Cold, Swamp River Days och Dinga Linga Lena närmare bestämt.

Ja, jag tycker helt enkelt om att blanda både Svensk och Engelskspråkiga låtar.

Det var länge sedan jag lyssnade på Pugh, men så häromdagen kom det liksom en ingivelse! Jag har dessutom en superbra Livekonsert med honom som har några år på nacken, men så att min version blir nog lite lik den. Hittade en unplugged version som var bra också när jag googlade!

Dessa tre nya spår blir nog med den 21-22/5 på Husmässan för Borohus.

Svenne Wedin snabb som en Kobra
Svenne Wedin med Taylor och Goldtop
Svenne Wedin Fender Blues Junior Sunburst

Trevlig helg

En vecka cirka kvar till spelning alltså. Nästa fredag är det således GENERALREPETITION… Tiden går fort när man har roligt!

Nä nu är det nog dags att kyla verktygen, som min gamla framlidne käre vän Staffan Jönér brukade säga. Hoppas vi får en trevlig helg. Få se om det dyker upp några överraskningar eller om något väntat inträffar?

Hej Svejs från mig!

Besök: 50

Dela inlägget?

Categories:

Tags:

2 Responses

  1. Trevliga tavlor o justa bilder, gött med mer Lundell o fogerty , gräset klippt in med caretan i garaget och njuta av din musik med något gott i glaset… ingen dum start på helgen må jag säga.
    Lev Väl på Er alla. 🥰

  2. Hej! Inte så dumt med nåt gott i glaset! Så här dags på veckan känns det ju rätt bra 🙂 Jag testkör med helsvart Back Drop och Belysning denna vecka. Himla kul 👍🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!