Det blev en mycket trevlig helg hemma hos BorohusNybygget invid Arlanda Flygplats. Det är ju onekligen en lite annorlunda spelning när man sitter där som att man är hemma hos någon. Denne någon får dessutom gäster i en strid ström vartefter. Gäster som dessutom ska kunna ställa frågor till säljarna och få information om objekten.

Det gav mig mycket bra träning i att anpassa ljudet fortlöpande. Det gick faktiskt väldigt bra. En del såg lite förvånade ut när de klev in genom dörren men de drog snabbt på smilbanden när de både serverades korv av Robert och musik av mig :-). Det bjöds också på fika med kakor, kaffe och läsk samt tablettaskar till barnen 🙂

Svenne Wedin med Goldtop hos Borohus 20220521
Svenne Wedin Smiley

Vårfest på Nybygget hos Borohus
Svenne Wedin scenrigg Borohus 20220521
Svenne Wedin Music Magnetskylt Fordon

Blogginlägg på en måndag

Ja nu är det ju således måndag och jag har ju inte haft för vana att göra några blogginlägg på en måndag, men nu har det alltså hänt! Jag sitter och går igenom de bilder och filmer jag fått från Borohus härliga försäljare som förestår de mycket mysiga utställningshusen på Nybygget. Tack till Robert, Monica, Jenny och Christer.

Smakprov med Videoklipp

Här nedan finns ett kortare videoklipp sammansatt på strax under 2 minuter för den som vill lyssna. Ljudet är ju faktiskt helt ok för att vara inspelat med telefon. Men utvecklingen har ju (i alla fall på det planet) gått framåt här i världen!

Så med det sagt får ni ha en trevlig vecka och vi får se när nästa inlägg kommer…Hej Hej!

Visningar: 53

Dela inlägget?

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!