Vi älskar verkligen att rela-la-la-laxa! Nyss hemkomna från spabadet i Gurra. Helt “knökat” med folk på badet idag! Jag har nog aldrig sett så mycket folk på Gustavsbergsbadet någon gång! MEN lugnt och skönt i relaxen där vi går vilket känns väldigt förmånligt och njutbart. Det är ju jättehärligt att ha fått ytterligare en dos av Rock ‘n roll…nej jag menar bubbelbad, bastu med kallpool och bara rela-la-la-laxa!

Kristi Himmelsfärdshelgen

Då är vi mitt inne i Kristi himmelsfärdshelgen. Det verkar ju dock inte vara någon värre sol och värme på G här i Stockholmsområdet i varje fall. Inatt har det verkligen regnat! Det lät som ett av de större regn vi varit med om sedan vi flyttade in i vårat lilla hus. Jättemysigt att lyssna på regnet här! Det var så klart troligen bara vanligt regn, ganska vanligt här i vårt land, men lyssnar man på nyheterna kan man ju undra vad som hänt för där har de ju verkligen ändrat beskrivningarna av vädret tycker jag. Kanske för att passa i tiden.

I Husvagnen

Jag tänker ibland tillbaka på regnet när vi låg i husvagnen. Ett ganska normalt sådant kunde göra att man tänkte man befann sig mitt i en fors eller nåt! Dessutom försatte det mitt eländiga tinnitusljud till alldeles fruktansvärda nivåer. Men det var ändå en väldigt mysig tid under de år vi bodde på det sättet. Så mycket roligt på campingen och verkligen speciellt att ställa upp alla grejor i förtältet och repa där. Tillsammans med Janne som bildar konstellationen “Kalldrag” tillsammans med mig. Hoppas på att vi får spela på campingen igen 🙂

Bättre väder

Nere i San Agustin verkar det däremot vara lite bättre väder, vilket inte heller är nåt avvikande egentligen. Där är det ju allt som oftast mycket bättre väder. Inte så konstigt kanske att man valt att deltid på året bo där. Att det dessutom varit möjligt, det har jag min käre far att tacka för. På webkameran med utsikt över Atlanten, som jag noterar skulle behöva en avputsning…Inte Atlanten alltså utan själva kameran… ser jag att det är soligt nu. Enligt väder-appen är det också bra väder.

Spellistorna ska utökas

Själv är jag inte så beroende av vädret just nu för spellistorna ska ju fortsatt utökas och uppdateras! Kändes väldigt bra i helgen som var då jag fick nöjet att spela mycket av de nya låtarna i mina listor.
Inriktningen på Svenska texter tycker jag också känns helt rätt för mig. Dels för att mina egna låtar som jag framför till övervägande del är på Svenska, men jag tycker helt enkelt att det känns bäst att sjunga på Svenska.
Jag tänker mig att satsa på att ha 50/50 i listorna. Tror det kommer bli bra det.

Fan av Lundell

Jag är sedan många år ett fan av Lundell som jag anser skrivit mycket bra. Framförallt texterna och sedan har han genomgående haft väldigt bra musiker omkring sig. I mina listor kommer det fortsättningsvis finnas “ett gäng” låtar av Lundell. Mest sådana som är både kända och populära men även några som jag personligen tycker bra om att spela. Just nu ligger det ett Backing Track av “Snön Faller” på operationsbordet (Läs Cubase…)

Trevlig helg!

Håller också faktiskt på att skissa på en ny egenritad Logo och här är ett första utkast 😉 Hehe…kan nog utvecklas.

Jag önskar er en fortsatt trevlig helg med en DIPA i Lasse Åberg-glas och med en fin utsikt mot min fina hustrus GC-tatuering som sitter där på armen! Hej hej!

Visningar: 54

Dela inlägget?

Tags:

2 Responses

  1. Fredag kväll, tack för att ni tänker på di gamle i Askersund, känns gött att du är min extra sjuksyster med din erfarenhet, för dig kan jag lita på. Regnet har även kommit oss till del men lite mindre mängd än önskvärt. När jag såg dina bilder på Åberg glasen skall jag skicka några foton om de kan hjälpa dig med loggan, har några original figurer sedan 70 talet vet inte om jag kan skicka bilder här men de kommer på sms till dig.
    Kramar från oss mitt i svedala( viby) Hilda hälsar.
    🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!