När man är riktigt förkyld

Ni tjejer snackar om o föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld…
Eller när MAN är riktigt förkyld! Men alltså den där reklamfilmen med Roland Janson för Echinagard var ju väldans rolig tycker jag. Och det kan ju vara jobbigt när man är riktigt förkyld. Vi har varit snuviga i flera månader. Det går bara runt som en karusell mellan Maria och mig. Fullt antal sprutor men för säkerhets skull Covidtest. Negativt men trots det är vi sjukt förkylda. Fasen vet om det är det där nedrans viruset som ställt till allt ändå? Det tar ju aldrig slut! Den planerade Paris-resan blev också inställd, just p.g.a. det där eländiga när man är riktigt förkyld.

Utflykt med fika

Svenne Wedin's Mercedes Vito Camper W447

Trots detta, eller snarare därför tänkte vi idag att vi i alla fall skulle unna oss att komma ut på en utflykt.
En utflykt med fika bestämde vi oss för, så sagt och gjort. Vi packade en utflyktskorg med Kaffe och Marias fantastiska bullar. Vi satte oss i Viton och rullade iväg med stereon på lagom volym. Men just det, det skulle ju vara frukost också, så vi stannade på BILTEMA (himla bra ställe…) Vi köpte med oss ett par mackor och jag passade även på att gå in och införskaffa en dörrkikare. Den samma ska senare i sommar åka med ner till Monte Rojo.

Komplimanger

Svenne Wedin poserar med nya kläder

Nu när man passerat de 60 så är det ju inte så ofta man får komplimanger kanske. Jag kommer ut från självscanningen på BILTEMA och ställer mig för att vänta på Maria. Hon är fortfarande i kön till mackorna. Plötsligt kommer det fram en liten tjej i kanske 5-6 års-åldern och säger: “Vilka fina kläder du har”! “Åh tack det var väldigt fint sagt”, sa jag! Efter att hon berättat att “en sån där hund där borta” det har dom minsann också…skyndade hon vidare till sin mamma borta i fika-kön. Det var riktigt roligt. Och överraskande! Men så har jag ju faktiskt en alldeles nyinköpt skinnjacka som jag gillar skarpt!

Oxdjupet

Fikamys i Mercedes Vito W447 när man är riktigt förkyld
Ett skepp kommer lastat i Oxdjupet
En Svan som paddlar omkring

Sedan bar det av mot Stenslätten och Oxdjupet där vi tog Fragancia över till Rindösidan. Vi parkerade oss ganska nära färjeläget och tog fram fikakorgen och njöt av dagen samtidigt som vi kikade på båtar och två svanar som paddlade omkring och snyggade till sina fjädrar på fjärden. Jag gillar verkligen vår MB Vito Camper som är så lagom i sitt format och ändå har i stort sett allt man behöver. Riktigt mysigt att sitta där och kika ut ur dörröppningen när det är så här lite halvkallt när man dessutom inte är helt frisk. Men vi lever på hoppet!

Njuter i solen när man är riktigt förkyld

Trevlig helg!

Visningar: 767

Dela inlägget?

Categories:

Tags:

2 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!