Svenne Wedin klipper gräs

Nu är det klippt! Ja gräset alltså. Alldeles lagom till midsommar och allt. Och vad bra med lite motion! Ja den har motor men är inte självgående! Ser nästan ut som en rullator ju. Det känns också bra att kunna hjälpa vår nyopererade hyresvärd med sånt som han inte riktigt bör syssla med ännu. Det blev riktigt snyggt och jag lyckades hinna runt allt på en tank, vilket jag inte gjorde förra gången. Man förbättrar sig minsann!

Svenne Wedin på turné

Efter gräsklippningen tog vi turnébussen till badhuset och njöt av vår sedvanliga friskvård med sol, bad och bastu i tre timmar. En timme tillgodo på parkeringen således! Åter hemma möttes vi av sagda hyresvärd brett leendes på sin veranda och han var så glad över klippningen. Det doftar ju också så gott när gräset är helt nyklippt!

Roadtrip väg 66 och spelning

Svenne Wedin på roadtrip
Plåtfigurer väg 66

I helgen som nyss passerat har vi varit på roadtrip väg 66 och spelning i Västmanland. Resan gick först till Fagersta där vi passade på att hälsa på släkt och vänner eftersom vi senare på Lördag kväll skulle göra en spelning, nästgårds i Hallstahammar.

För att ta sig till Fagersta via Västerås åker man bland annat väg 66. Ganska lätt att komma ihåg det vägnumret egentligen, kom jag på nu…I alla fall om man tänker lite på USA först…Nåväl, väg 66 är ju lite speciell att åka eftersom man längs vägen träffar på lite kollegor! Kollegor i musikbranschen, nämligen Metal(l)band i svart plåt.

Föreställer band

Plåtfigurer väg 66
Plåtfigurer väg 66

Figurerna är gjorda av konstnären Paul ”Pålle” Elgström och föreställer band som bl.a. ZZtop, Motörhead och The Hives. Vi har åkt denna väg några gånger förut och oftast går det ganska fort förbi figurerna. Denna gång, sittandes som passagerare lyckades jag att “plåta” några av dem som ni ser här! Notera att trummisen i Motörhead har slagit omkull “Riden”…

Midsommarfest i Hallstahammar

Svenne Wedin väljer låt
Jag tar tåget till Stockholm

Från Fagersta gick sedan alltså färden till midsommarfest i Hallstahammar. Tack till Karin, Kjell och alla som var med och arrangerade midsommarfesten i Östra Nibble, som tydligen alltid brukar hållas veckan före almanackans midsommar. Vädret avhöll sig från regn men en kall vind gjorde så småningom att det blev aningen kallt om fingrarna på scen. Ja egentligen om hela kroppen, men vad gör man inte för att få tillfälle att spela för lite publik. Det är ju verkligen jätteroligt! Här nedan följer ett litet klipp från konserten med ett par Lundell-låtar.

Jo just ja…Mycket ska man få höra…När jag som bäst håller på att rigga kommer det fram några grabbar: “Hörru kör ru nå rapp”??? -Eh… tror inte det. Efter några låtar kommer dom tillbaka…Fan Du var ju bra mannen! – Tack!!

Hej Hej! Hemskt mycket Hej!

Visningar: 181

Dela inlägget?

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!