Tjena tjena, God Fredag alla! Dax för en uppdatering från Ingarö! Inte någon sedan midsommar. Det har dock varit väldigt mycket snickrande i musikboden på sistone som tagit plats från annat.

Till slut börjar man ju nästan…eller ja faktiskt känna dåligt samvete för att man inte gjort nån uppdatering på sin Blogg.

Varför skaffar man annars en en Blogg? Ja kanske lite av samma anledning man har en Instagram med sitt eget förråd av bra bilder. Såna man själv tycker är bra alltså.

För min egen del är det lite som en (B)logg av sina egna händelser. Ett bra ställe att gå tillbaka och kolla på. Som ett förråd man kan gå in i, en dagbok eller så.

Så tänker jag på Tobbe som fick mig att sätta igång den. Så Hej Tobbe och Ann-Britt, snart kommer vi till Askersund!!

Dino på berg

Vi har också haft besök av Emil med alla sina dinosar! En av dom skulle helt tvunget bli fotograferad på berget nere vid vårt bad här i Skälsmara. Dom andra ville bli blöta om fötterna…

Takfläkt är grejor det!

Vårat lilla hus är faktiskt väldigt välisolerat och eller men det har ju varit ganska varmt några dagar så det blev nu att skaffa en takfläkt även här i Sweden och takfläkt, det är grejor det! Den gångna natten var så himmelskt skön med den fem-armade lite lagom surrande och svalkande där i taket

Låtar på Svenska

Det har blivit flera nya låtar på Svenska som fått plats i setlistorna. Bland andra lite låtar av Pugh men också av Lundell som nu faktiskt är den mest förekommande bland Svenska musiker jag gör “Covers” på. Kan nog fortsätta så. “Stackars Jack” är en av de senaste låtarna som tillkommit. För den uppmärksamme avslöjar jag att det är Windows Movie Maker jag använder.

Jag håller nu som bäst på att sätta ihop de set jag ska använda hemma i San Agustin nere hos Janne på DAM Gastrobar. Här ovan en fin bild av Janne, som serverar kanongod mat till oss och även en och annan Jäger. Preliminärt blir det trubadurkvällar varje måndag under en månad från mitten av september.

Stolt moder till Ambulanssjukvårdare

Jag har ju en gång i tiden varit Ambulanssjukvårdare. Jag hittade några gamla pappers-bilder varav denna, där en stolt moder ville bli fotograferad bredvid vår fina Mercedes 280 Ambulans. A941 i kungliga Nacka. Anders och jag var ute på lite lokalkännedom i Lännersta och passade på att åka förbi mitt föräldrarhem. Den var jag ju bara tvungen att scanna!

Avslutningsvis har jag och min fina hustru varit i Salbohed där vi hälsat på och även fått träffa lilla Hilma.

Hej hej och fortsatt trevlig helg så fortsätter en annan snickrandet i musikboden!

Besök: 82

Dela inlägget?

Categories:

Tags:

6 Responses

 1. Härliga bilder och fint berättat tycker jag👏Hurra för dig min älskling, du är duktig du🎵🎶🤩

 2. Bra Svenne!
  Har hållit koll på dig och sett att du varit ute och åkt i sommar-Sverige.
  Fortsätt nu och snickra så ”musikstudion” blir klar. Själv ska jag försöka få det vi kallar gräsmatta att någorlunda likna en sådan.
  Hoppas vi ses hos Janne på Dam i höst/vinter!
  Hälsningar från en annan Janne!

  • Hej Janne! Vad roligt att höra från Dig här 🙂 Vi får verkligen hoppas vi ses nere i centrum på DAM, det blir kanonskoj det! Ha det fint och hälsa så gott till Din Dam 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!