Minikonsert Dan före dan före…

Så här Dan före dan före Dopparedan önskar Jag Er alla en riktigt GOD JUL med en Minikonsert här på min Blogg. De två första är nyinspelade Live här hemma och de är i tur och ordning “Jag Tar Tåget Till Stockholm inatt” som är skriven av mig själv och “Genesarets Sjö” som är Kjell Höglunds fina låt. Avslutningsvis kan ni lyssna till en nymixad version av “Holy Night” i rocktappning.

Tack för mig!

Visningar: 27

Dela inlägget?

Categories:

Tags:

3 Responses

  1. Holy Night var kanon, med lite rock i , Stockholm i natt har vi alltid gillat.
    Genesarets sjö var oxå topp, men lite högre ljud på sången för mina halvdöva öron hade varit toppen.
    Kramar från oss på ön.

  2. Hola Amigo! Tack för feedback 🙂 Jag ska snart gå över till en annan kamera med bättre ljudupptagning men bra att veta då jag faktiskt hade sänkt sångmiken på den låten. Då vet jag att den ska upp något! Kramar från ett kylslaget Ingarö 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!