Fika med familjen i Sätra Brunn

Vi har haft några riktigt härliga dagar i Salbohed hos vår dotter och Måg. Det blev även en liten tur till Sätra Brunn för lite Gofika med räkmackor och annat trevligt gott. Lilla Hilma var förstås med hon också. Perfekt att vi hittade en liten veranda eftersom inte regnet kunde hålla sig riktigt i styr emellanåt!

Räkmacka

Svenne Wedins Räkmacka

Supergott och alldeles nygjorda räkmackor. Smaskens helt enkelt och sen bar det av åter till Salbohed för lite sol och bad och grillat frampå kvällen. En annan skojig sak med att åka ut så här på landet är att man har chans att se lite fina bilar. Det är nämligen här dom finns!

Gevalia

Opel Rekord 60-tal

Här har vi en fin gammal Opel Rekord utanför Måns Ols i Sala. Många på den tiden kallade Oplarna för Gevalia, eftersom de alltid var nyrostade! Lite skröna kanske. Men det här exemplaret var i gott skick.

Mercury Blues

Ford Mercury Blues

Well if I had money, I’d tell you what I’d do. I go downtown buy a Mercury or two. Crazy bout a Mercury. Lord I’m crazy bout a Mercury. I’m gonna buy me a Mercury & cruise it up & down the road…Den här fina Ford Mercuryn sågs inne i Sala där vi var en sväng och spatserade runt lite.

Brunch Special

Brunch i Salbohed

Dagen efter, innan vår vidare färd mot Västanfors blev det en härlig Brunch med Gustafs supergoda stekta kantarellmackor och Marias pannkakor.

Brunch i Salbohed
Brunchbord i Salbohed

Goldtopen med på färden

Vi har haft härliga dagar i Salbohed och såklart är ju min Gibson Les Paul Goldtop med på färden. Är man Trubadur så är man och då får man ju se till att hålla igång fingrarna. Jag tycker mycket om att sitta i husbilen eller utanför i naturen och repa. Är vädret på topp är det ju ett extra plus tycker jag. Nu sjunger detta inlägg på sista versen! Ha det fint hälsar Trubadur Svenne Wedin.

Visningar: 55

Dela inlägget?

Tags:

4 Responses

  1. Kanonbilder, o vilka bilar nästa år när ni kommer till oss i Askersund får ni inte missa vår Car and Bike mest, den var i lördags det måste vi se till. Vi hoppas ni kommer att vara glada och nöjda när ni varit hos oss oxå. Nåväl vårt lilla sladdbarn ( hunden) och häst , Viggo har även natt två dragit igång 03:00 men bara jag väl kommit upp då går han och lägger sig o sover, men vi tog ett snack vid halv fyra och jag trodde inte att djur kunde skämmas men han lommade direkt till sin korg med slokade öron och bortvänd blick, så nu laddar jag inför Er ankomst till lunch , blir älgfärsbiffar med grönpepparsås och kastanjechampinjoner samt potatismos.
    Kör försiktigt, i kväll kanske vi :
    Sittning of the dock of the baby….

    • Ja vi noterade för några dagar sedan att vi gjort en smärre planeringsmiss och missade BILTRÄFFEN i Askersund! Men som sagt vi får satsa på nästa. Jag har ju inte hunnit kolla så mycket på Otis låt men precis innan vi åkte laddade jag ner en textfil och nu är vi på väg i alla fall. Är det en JÄTTEHUND? Tänkte när du skrev Häst eller var det autokorrekt som var inblandad? Vi ses om ett tag 🥰❤️🍺😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!