Thank God It's Friday

Hej! Tjena Tjena…Thank God It’s Friday! Fredag igen! Sitter här och knåpar på hemsidan. Tittar ut genom fönstret här på kontoret och ser hur masterna svajar lite lagom i vinden. Ja och jag kan lova att vi har MYCKET bra radiomottagning här uppe på berget i Skälsmara. Ganska mulet idag och har bara varit hemma. Skulle ju få leverans av nya däck till VITO:n idag så det var bara att hålla sig nära telefonen och rätt som det var så ringde det! Tunga som fasen var de, men det är ju C-däck också eftersom bilen är så tung. Bäst att hålla sig till rätt grejor.

Så nu kan vi åka bekvämt i sommar.

Måste ta tag i spellistorna nu när vi börjat komma i ordning efter flytten, ska även göra några nya Backtracks till musiken och några nya låtar som ska med på kommande spelningar.

Ikväll blir det nog en härligt RARE Entrecote eftersom det är Fredag. Thank God It’s Friday.

Trevlig Helg!

Visningar: 7

Dela inlägget?

Categories:

2 Responses

  1. Hallå grabben; vi sitter och väntar med spänning på att få höras live( på telefon) här på ön. Var hos Janne med våra nyanlända o lätt trötta kompisar i lördags , trevligt som vanligt men många har åkt hem gångna veckan; saknade musiken och ert sällskap. Regnat några droppar mulet och kraftig vind i dag ( 28/3) fixat en köttfärslimpa till i morgon kväll , bara så ni vet, hoppas tennisen gått bra . Vad tror du om otis redding och sittning on the dock of the bay i listan??

    ,

    • Halloj där på ön! Tennisen gick kanon som vanligt 😉 Kraftiga vindar här också och vi fick även strömavbrott under drygt två timmar här på berget i Skälsmara. Köttfärslimpa och Jäger hade suttit fint det! Men den som väntar på nåt gott…har snart gjort klart ett nytt backtrack på en Lundell-låt. Otis Redding skulle jag kunna försöka mig på tror jag 🙂 Ha en härlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!