Idag är det fredag igen. Så skönt och denna fredag har jag och lilla Kossan faktiskt möblerat den lilla replokalen så att nu kan vi repa lite på spellistorna. Därute fortsätter sålunda slasket med snö och regn om vartannat. Vilken tur att man slipper vara ute…

En annan sak: Jag är så glad för att jag har en hyvens manager på GC vid namn Tobbe som sköter planeringen fortsättningsvis. Det blir spelningar framöver en gång i veckan på DAM Gastrobar, som också är en av mina “partners” på Gran Canaria. Tänk att man kan få syssla med sånt som man bara mår bra av när man verkligen behöver det! Här kommer några bilder från idag, även på lilla Kossan och både Jag och hon hälsar till Er alla EN SKÖN HELG!

Här kan man sitta med bra utsikt, sa Kossan…undra om man kan få prova Goldtopen…


Visningar: 30

Dela inlägget?

Categories:

Tags:

2 Responses

  1. Söndag förmiddag på ön, disigt mulet 17 grader men har varit kanon i tre dagar, igår for några kompisar hem igen o på onsdag time för oss, tack för dina generösa ord om mig. Får göra mig förtjänt av dom efter påsk, hinner nog med kolla upp några till spelningar i morgon, kanonjobb du gjort med alla sidor o fler språk är viktigt med spanskan det underlättar här nere i mina kontakter. Har kollat dina tankar om var du skall spela från på DAM måste nog bli där du brukar vara trots allt. Hör av mig i veckan , har lurat på om du kan köra bara akustiskt kunde vi kanske hitta några lir på någon av barerna..
    Kram på Er båda

  2. Hej! Ja tänk vad tiden går! Men då närmar vi ju också oss ett besök i Askersund 🙂 Du är värd alla fina ord. Tror det räcker med att vi håller oss i San Agustin i höst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev

Missa inga Blogginlägg!